Perio Masterclass Nonsurgical

  1. Homepage
  2. Medici Stomatologi
  3. Perio Masterclass Nonsurgical

Locatie

Bucuresti
Categorii
QR Code

Date

01 Iul 2019

Time

08:00 - 18:00

Specializari

Parodontologie

Perio Masterclass Nonsurgical

CE ESTE PERIO MASTERCLASS NONSURGICAL?

Un curs inovativ de parodontologie nechirurgicala, organizat cu succes de Dental Leaders, pentru a doua oara anul acesta.

Masterclass-ul promite o experienta de invatare memorabila si aplicata, prin componentele sale teoretice si practice, atat in clinica din Romania, cat si in sesiunile private cu Prof. Roncati in clinica din Ferrara, Italia.

CINE POATE PARTICIPA?
Acest curs este destinat exclusiv medicilor care inteleg nevoia unui tratament cu impact traumatic redus si rezultate predictibile, cat si nevoia motivarii pacientilor in sensul urmaririi unui plan de mentenanta, pentru rezultate exceptionale.

CE ESTE DIFERIT?
O experienta de invatare completa, compusa din notiuni teoretice actualizate, partea practica pe pacient si, la alegere, sesiune privata de 2 zile alaturi de Dr. Roncati in clinica din Ferrara.

DE CE MERITA?
De la Perio Masterclass Nonsurgical, vei pleca cu o idee clara asupra protocoalelor de lucru cu rezultate remarcabile. Vei experimenta practic tot ce ai invatat, si vei putea petrece doua zile cu Prof. Marisa Rocati la clinica din Ferrara.

CONTACT
Sorin Raiciu – Senior Director Evenimente Medicale sorin@dentaleaders.com | +40 743 115 414

Lector:
Marisa Roncati

Locatie:
Sala de conferinte – Stejarii Country Club, str. Jandarmeriei, 14A, Bucuresti