Informatii Utile

  1. Homepage
  2. Informatii Utile

DESPRE NOI

Caut Stomatolog este o platformă de căutare a profesioniştilor în medicina dentară

 
icon
Profesioniştii în medicina dentară sunt aproape de tine
Poţi alege cu uşurinţă profesioniştii în medicină dentară de care ai nevoie. Nu ezită să îi contactezi!
 
icon
Ofertele medicilor stomatologi din oraşul tău
Beneficiază de surprizele şi promoţiile gândite special de profesioniştii în medicină dentară!
 
icon
O întreagă echipă de medicină dentară îţi este aproape!
Fie că vrei să găseşti un cabinet privat, o clinică dentară sau o clinică de radiologie, le poţi găsi cu uşurinţă selectând categoria de interes!

CUM FUNCȚIONEAZĂ

 
Pentru pacienţi
Pentru pacienţi
Pentru echipa de medicină dentară
Pentru echipa de medicină dentară

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pacienţi
Am creat pentru tine un modul de căutare, pe prima pagină, în care poţi selecta profesioniştii în medicină dentară, care corespund cât mai mult criteriilor de care ai nevoie. Mai jos poţi alege un oraş, unde vei găsi toţi profesioniştii din oraşul respectiv.
După ce dai click pe un medic, se va deschide pagina personală a acestuia, iar în partea stângă vei găsi un buton ” Traseu Cabinet”. Accesând acest buton vei fi direcţionat către o pagină unde va trebui să treci punctul de plecare ( acasă, serviciu, etc.), având ca destinaţie adresa cabinetului.
După ce dai click pe un medic, se va deschide pagina personală a acestuia, unde vei găsi mai multe informaţii despre acesta: stradă, număr de telefon, formular de contact, iar cei care au banderola promovat, vor avea mai multe informaţii care te interesează: promoţii ale cabinetului, programări on-line, poze cu diferite cazuri, filmuleţe etc. Poţi contacta medicul prin diferitele metode incluse, când deschizi pagina acestuia.
După ce alegi oraşul din câmpul de căutare bifează „Alege cabinete cu promoţii” pentru a vedea care sunt cabinetele care oferă promoţii în oraşul tău, iar alături de celelalte selecţii din bară de căutare vei fi mai aproape de a găsi exact ce îţi doreşti.
Medicină dentară
Mergi la pagina Promovare din bara de meniu sau din meniul profilului tău şi alege pachetul care se potriveşte cel mai bine activităţii tale. Oricare din pachetele Basic, Plus sau Premium îţi oferă posibilitatea de a realiza o pagină completă de prezentare a cabinetului şi de a promova cat mai uşor serviciile oferite.
După alegerea unui pachet Plus sau Premium, în partea superioară, dreapta, trecând cu mouse-ul peste numele contului tău, vor apărea o serie de elemente. Selectează „Setări Profil” şi vor apărea toate detaliile necesare pentru crearea paginii de prezentare a acabinetului. Aici vei găsi „Pachete/Oferte” unde vei putea adăuga ofertele pe care vrei să le promovezi. Introdu ofertele şi nu uita să dai click pe Actualizare pentru ca ofertele să fie salvate.
Dupa logare, in partea superioara dreapta, trecand cu mous-ul peste numele contului, vor aparea o serie de elemente. Selecteaza „Program de Lucru”.
În bară de căutare de pe prima pagină, după ce selectezi oraşul, poţi alege un profesionist: laborator de tehnica dentară, radiologie dentară sau cabinet stomatologic; poţi selecta strada, numele, specializările acoperite şi ofertele promoţionale create de acesta.
Nu aţi găsit răspuns la întrebarea dumneavoastră? Nu ezitaţi să ne contactaţi.