Termeni și condiții

  1. Homepage
  2. Termeni și condiții

Termeni și condiții

 
 

Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate.

Aceste conditii pot fi modificate , fara o anuntare prealabila a Utilizatorilor.
Daca nu doriti sa respectati si sa indepliniti aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.
Vizitarea in continuare a site-ului CautStomatolog.ro presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

 
 

Site-ul CautStomatolog.ro ofera Utilizatorilor informatii despre cabinetele stomatologice, radiologiile dentare si laboratoarele dentare din Romania; despre serviciile oferite de acestea si va ajuta sa localizati clinicile cele mai apropiate de dumneavoastra.
Medicii stomatologi au posibilitatea de a-si face cunoscut cabinetul stomatologic si de a-si promova serviciile oferite.

 
 

Site-ul CautStomatolog.ro contine o sectiune dedicata publicarii ofertelor de munca in domeniul stomatologiei. Astfel cabinetele stomatologice si companiile inscrise pot prezenta aceste oferte, iar potentialii candidati pot aplica online la acestea.
In cadrul sectiunii Cursuri se regasesc evenimente la care pot participa toti cei intresati de informatiile prezentate. CautStomatolog.ro nu este raspunzator pentru informatiile prezentate in cadrul acestor cursuri, ele fiind preluate ca atare de la organizatori, acestia putand fi contactati pentru detalii prin intermediul diferitelor forme de contact pe care le vor pune la dispozitie (telefon, e-mail web site, etc).

Site-ul CautStomatolog.ro ofera Utilizatorilor informatii online din domeniul stomatologic si nu numai. Sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, anunturi, stiri, mesaje care sunt necesare site-ului CautStomatolog.ro pentru o furnizarea cat mai complexa si bogata a serviciilor sale.
Sunteti de acord cu serviciile site-ului, CautStomatolog.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate efectuate de dvs.

 
 

Toate informatiile oferite in cadrul CautStomatolog.ro sunt editate si publicate cu scop informativ si nu pot inlocui sfaturile si prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Informatiile prezentate pe CautStomatolog.ro nu trebuie folosite in scopul diagnosticarii sau tratarii  bolilor sau a problemelor de sanatate si nici sa inlocuiasca medicamente sau tratamente prescrise de personalul medical autorizat.

CautStomatolog.ro este absolvit de orice vina in cazul folosirii informatiilor prezentate in alte scopuri decat cel informativ.
In orice situatie , sunteti sfatuiti sa mergeti la medicul dumneavoastra dentist daca sunteti ingrijorat in vreun fel de statusul dumneavoastra de sanatate orala. Sfaturile si/sau informatiile oferite de CautStomatolog.ro sunt doar de natura educationala si informativa si nu trebuie considerate, in nici o situatie, ca fiind similare unor consultatii sau analize medicale de specialitate, CautStomatolog.ro nepuntand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dumneavoastra de sanatate.
Intelegeti si sunteti de accord cu faptul ca dumneavoastra, ca vizitator al site-ului CautStomatolog.ro, nu puteti inainta nicio actiune judecatoreasca impotriva detinatorului domeniului CautStomatolog.ro indiferent de modul in care ati utilizat informatiile etalate de noi.

Continutul CautStomatolog.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara un acord prealabil, în scris.

 
 

Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile site-ului trebuie sa va inregistrati, avand urmatoarele obligatii:

 
 

  • Sa oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra si despre cabinetul/compania pe care il/o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare corespunzator fiecarui tip de cont;
  • Sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sau sunt incomplete, CautStomatolog.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra.

Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni, precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public pe site-ul www.CautStomatolog.ro.

Ca Utilizator va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
  • sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
  • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
  • avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema.

 
 

CautStomatolog.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

CautStomatolog.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, CautStomatolog.ro poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

 
 

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.
Sunteti de acord sa sesizati CautStomatolog.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul.

CautStomatolog.ro nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
CautStomatolog.ro, daca considera de cuviinta, poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiaza sau poate sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv.

CautStomatolog.ro poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
 
 
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile CautStomatolog.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca CautStomatolog.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor CautStomatolog.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile CautStomatolog.ro.

Mai mult, CautStomatolog.ro nu va fi raspunzatoar fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul CautStomatolog.ro.

 
 

CautStomatolog.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia Utilizatorilor.
Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.CautStomatolog.ro, dati CautStomatolog.ro permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal.

Atunci cand va inregistrati pe site, vi se vor cere o serie de informatii, incluzand o adresa de e-mail valida. Prin completarea formularelor sunteti de accord ca datele dvs. sa intre in baza de date a CautStomatolog.ro, aceste informatii pot fi folosite doar pentru promovarea unor produse sau servicii si acordati dreptul CautStomatolog.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

 
 

Ati luat la cunostinta ca CautStomatolog.ro nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de CautStomatolog.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului.

 
 

CautStomatolog.ro si orice alta persoana desemnata de CautStomatolog.ro, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Termenii si conditiile sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal.
Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

CautStomatolog.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Pe site pot fi livrate atat bannere Google Adsense (cu specificatia "Publicitate" si "Anunturi Google"), cat si campanii promotionale directe.
Acestea au rolul de a sustine financiar site-ul CautStomatolog.ro.

 
 

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. CautStomatolog.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului CautStomatolog.ro.

 
 
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul CautStomatolog.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Site-ul CautStomatolog.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse.
Deoarece CautStomatolog.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca CautStomatolog.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

 
 

Recunoasteti si sunteti de acord ca CautStomatolog.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca CautStomatolog.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca CautStomatolog.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului CautStomatolog.ro;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului CautStomatolog.ro;

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site- ului CautStomatolog.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) CautStomatolog.ro nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor CautStomatolog.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de CautStomatolog.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si CautStomatolog.ro in privinta utilizarii site-ului.

CautStomatolog.ro isi rezerva dreptul de a modifica orice element din continutul site-ului, inclusiv termenii si conditiile de utilizare a acestui site, fără o notificare prealabila. Utilizatorul este obligat sa revadă cu regularitate termenii si condițiile. Folosirea site-ului implică acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.

 
 

Daca observati ca au fost incalcate conditiile prezentate in sectiunea termeni si conditii va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@cautstomatolog.ro.